Altınordu'nun Tecrübeli Forveti Samsunspor Karşısında Tehlike Yaratabilir !

Yılport Samsunspor 18 Mayıs Salı günü deplasmanda ve 22 Mayıs Cumartesi günü evinde Play-Off mücadeleleri için Altınordu'yu ağırlayacak. 

Samsunspor'un hedefi Play-Off'larda ki rakiplerini eleyip Süper Lig'e çıkmak olacak.


İzmir ekibi Altınordu ise alınan duyumlara göre Süper Lig'de mücadele etmek istediği öğrenildi.

Samsunspor, Play-Off maçlarında ki ilk rakibi Altınordu oldu. İzmir temsilcisinde Samsunspor için tehlikeli sayılabilecek bir isim var.

Play Off maçlarında Altınordu için çok önemli bir koz olan Ahmet İlhan Özek Samsunspor için büyük tehlike oluşturabilir. 

Bir diğer yandan tehlike oluşturabilecek diğer isim ise Enis Destan. Genç oyuncu Türkiye Ümit Milli Takımı'nda yer almakta.

Altınordu'nun 33 yaşında ki deneyimli forveti Ahmet İlhan Özek, bu sezon İzmir temsilcisi ile çıktığı 30 maçta 10 gol, 7 asistlik performans sağlayarak 17 gole doğrudan katkı sağladı.

Bir diğer isim, 18 yaşında ki genç yıldız  Enis Destan ise Altınordu ile ligde 26 maça çıktı 12 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. 15 gole doğrudan katkı sağladı.

Samsunspor'un ise Altınordu karşısında tehlike oluşturabilecek isimler ise; Yasin Öztekin, İlyas Kubilay Yavuz ve Nadir Çiftçi yer alıyor. Bu 3 isim takımın en çok gol atan oyuncuları.

İlyas Kubilay Yavuz ve Nadir Çiftçi 7 gol ile takımda en çok gol atan iki isim. Ardından Yasin Öztekin ise 6 gol ile onları takip ediyor.

Samsunspor'da yan toplar ve duran toplardan gol atabilen stoper oyuncusu Veli Çetin ise Altınordu defansı için büyük bir tehlike yaratabilir.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski