Erzurumsporlu Sol Bek, Samsunspor Tarafından Yakın Mercekte


Bu sezon TFF 1.Lig'de şampiyonluğa oynayan Yılport Samsunspor, devre arası transfer sezonuna hızlı başlayarak, eksiklerini seri bir şekilde kapatarak şampiyon olmayı planlıyor. Bu sezon hücum hattından istediğini tam olarak alamayan Yılport Samsunspor, aynı şekilde beklerin yetersizliği ile de ön plana çıkıyor. Yılport Samsunspor'da gerçek mevkisi sol bek olan sadece Keremcan Akyüz bulunuyor. Genellikle Keremcan Akyüz'ün yokluğunda o mevkide gerçek mevkisi orta saha olan oyuncu Rahman Buğra Çağıran oynuyor. Bu sezon Sol bekde ciddi bir sakatlık yaşamayan Keremcan Akyüz, ilk devrenin bitimine kadar herhangi bir sakatlık yaşamayarak atlatabildi. Yılport Samsunspor ise sol bek mevkisini garanti altına almak için nokta transfer ile o bölgeyi güçlendirme çabasında. Samsunspor'un sağ bekinde ise asıl mevkisi olan 2 isim bulunuyor bunlar Caner Arıcı ve Erhan Kartal.

Mücahid Albayrak, Samsunspor'un Transfer Listesinde

Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Yılport Samsunspor sol bek mevkisinde yaşanan sıkıntıları gidermek için o bölgeye takviye arayışında. Yılport Samsunspor'un Sol Bek mevkisine transfer için öne gelen isimlerden birisi, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki Sol Bek ve Orta Saha Sol mevkisinde oynayabilen Mücahid Albayrak. Süper Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Futbol Klubü'nün futbolcusu olan bu sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a kiralanan Mücahid Albayrak, Yılport Samsunspor'un o bölgeye takviye yapmak için transfer listesinin ilk başında yer aldığı iddiaları var. Henüz yönetim ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da kiralık oynayan Mücahid Albayrak hakkında bir ifade kullanmadı. Transfer hakkında gelişmeler oldukça sizleri sitemizden bilgilendireceğiz.

Twitter ve İnstangram hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.
Yılport Samsunspor'un diğer transfer gündeminde ki futbolcuları öğrenebilmek için samsunsporhaberr.blogspot.com/search/label/samsunspor%20transfer%20haberleri?&max-results=8 bu adrese gidebilirsiniz. 
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski