Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam '' Hedef 3 Puan ''

 Yılport Samsunspor'un deneyimli teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, 2020 yılında oyun anlamında istediklerini alamadıklarını ama puan olarak kulüp hedefini gerçekleştirdiğini dile getirdi. Tff 1. Lig'in iddialı takımlarında bir tanesi olan Yılport Samsunspor şu ana kadar 16 maç oynadı ve devreyi 3 Ocak Pazar günü Samsun'da oynayacağı , Yılport Samsunspor - Adanaspor maçı ile devreyi kapatmayı planlıyor. Yılport Samsunspor Devre arası kampını kendi tesisleri olan Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürmeyi planlıyor.


Açıklamalarına devam eden tecrübeli teknik direktör Ertuğrul Sağlam: '' Sezon başı bir hesap yapmıştık. Son 10 yıla baktığımız zaman 2 puan ortalamasını tutturan takımın TFF 1.Lig'i şampiyon bitirdiği, onun biraz daha altınında Süper Lig'e çıkmayı garantilediği bir lig ortamı yaşandı. İlk devreyi 33 puan ile bitirirsek, bizi Süper Lig' taşıyacak grubun içerisinde olacağız diye bir beklentimiz vardı. Kulüp olarak çok büyük şanssızlıklar yaşadık. Çok etkili oyuncularımız neredeyse devrenin tamamında görev alamadı. Pandemi sürecinde oyunculardan faydalanamama anlamında en çok etkilenen takımlardan bir tanesi bizdik. Devrenin son maçını Adanaspor maçını iyi geçirirsek oyun kalitesi anlamında çok istediğimiz olmasa da, puansal anlamda iyi bir ilk yarı geçirmiş olacağız. 2020'nin ilk bölümünde TFF 2. Lig Beyaz Gruptan, TFF 1. Lig'e çıkarak o bölümü istediğimiz gibi tamamlamışken, 2021'e sarkacak devrenin son maçı ile beraber kazandığımız taktirde bu bölümünde bizim için bence bu kadar yaşanan sıkıntı ve olumsuzluğa rağmen puansal anlamda istediğimizi aldığımızı söyleyebilirim. '' açıklamalarını yapan Ertuğrul Sağlam Pazar günü, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19:00'da  oynanacağı belirlenen, Adanaspor ile oynayacağı maçta hedefin 3 puan alarak devreyi istedikleri gibi kapatmayı dile getirdi. Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri Nuri Asan Tesislerinde Adanaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. 

Samsunspor'umuzun diğer haberlerini doğru bir şekilde öğrenmek için https://samsunsporhaberr.blogspot.com/ adresinde güncel haberlerini doğru bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir düşünceniz olursa yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Diğer güncel haberleri için ana sayfamıza bakmayı ihmal etmeyin. Bizleri Twitter'dan takip etmeyi unutmayın.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski