Teknik direktör Fuat Çapa açıkladı ! Paintsil ve Mirallas geliyor mu ?

Transfer sezonun açılmasına 1 hafta kala takımımız Yılport Samsunspor'un transfer gündemine şimdiden bir çok isim girmeye başladı.

Teknik direktörümüz Fuat Çapa ise açıklamalarda bulunmak zorunda kaldı.

Gündemine şimdiden bir çok isim giren Samsunspor'da teknik direktör Fuat Çapa, o isimler hakkında açıklamalarda bulundu.

Paintsil ve Mirallas'ın gündemimizde olduğu iddia edilirken teknik direktör Fuat Çapa şu ifadeleri kullandı:

”Her iki ismide almamız mümkün değil. Kur farkı ortada. İnsanlar ortaya isim atıyorlar. Bende daha iyi isimleri söyleyebilirim. Ancak gerçekçi olmak lazım. Bu futbolcular çok maliyetli isimler.” Şeklinde konuştu.

Gündemimizde olmadığı iddia edilen Paintsil, Belçika'nın Genk takımında forma giymekte. Bir dönem kiralık olarak ülkemizin takımlarından Süper Lig'de Ankaragücü forması da terletmişti. 

Sol kanat, sağ kanat ve on numara oynayan 23 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Paintsil, bu sezon takımı Genk ile 19 maçta 4 gollük katkı sağladı.

Bir diğer isim şu anda boşta olan Kevin Mirallas, son olarak ülkemizde Süper Lig'de Gaziantep FK forması giyen Belçikalı kanat oyuncusu daha önceden İngiltere'nin köklü kulüplerinden olan Everton'ın formasını terletti ve Fiorentina, Olmpiakos kulüplerinde de oynadı.

34 yaşındaki Belçikalı kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon takımı Standart Liege ile Jupiler Pro Ligi'nde çıktığı 18 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans göstererek toplamda 4 gole doğrudan katkıda bulundu.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski