Samsunspor'dan ayrılması beklenen Hasan Kılıç'a talipler var !

Yılport Samsunspor'dan ayrılması beklenen 29 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu Hasan Kılıç'a talipler var.

Süper Lig'den ve TFF 1.Lig'den talipleri olan deneyimli orta saha oyuncusu Samsunspor'dan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Tuzlaspor maçı kadrosuna da alınmayan Hasan Kılıç hakkında genel menajer Cenk İşler geçtiğimiz günlerde şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Hasan gitmek istediğini belirtiyor. Biz Antalya kampından bu yana elimizden geleni yaptık. Kendisini terapi etmeye çalıştık. Ama bir türlü olmuyor.Kendisi burayı kafasında bitirmiş gibi görünüyor. Onunla ilgili olarak gelecek adına çok da umudumuz yok. Hocamızın kendisine izin vermesini bekliyoruz. Hasan için Samsunspor defteri kapanmak üzere diyebiliriz." Şeklinde açıkladı.

Süper Lig ve 1.Lig'den talipleri olan Hasan Kılıç'ı isteyen kulüpler belli oldu. 

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor başta olmak üzere ligimizin takımlarından Eyüpspor ve bir kaç takım daha Hasan Kılıç'ı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Kulüp başkanımız Yüksel Yıldırım'ın yakın arkadaşı olan Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı, Samsunspor'un Kayserispor'dan aldığı Melih Okutan transferinde kolaylık sağladığı için Hasan Kılıç transferinde de kulübümüzün kolaylık sağlaması bekleniyor.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski