Ender Gür Samsunspor'a transfer müjdesini verdi !

Yılport Samsunspor basın sözcüsü Ender Gür, bugün yaptığı açıklamada devre arası yapılacak transferler hakkında açıklama yaptı.

Bu sezon devre arasında yeni transferlerin hızlı bir şekilde yapılıp kampa yetiştirileceğini açıklayan yeni basın sözcümüz Ender Gür, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Sahamızda Tuzlaspor ile ilk yarının son maçına çıkacağız. İlk yarının son maçından galip ayrılarak devre arasına moralli girmek istiyoruz. Teknik direktörümüz Fuat Çapa göreve geldiği ilk günden itibaren ilk yarıyı play-off içinde bitirmeyi hedeflemişti. Tuzlaspor maçını kazanırsak bu şekilde olacağına inanıyorum. İlk 6 içinde devre arasına girersek Antalya'da yapacağımız kamp çalışmasını çok verimli geçireceğiz. Teknik direktörümüz, takıma takviye yapılması konusundaki raporunu kulüp başkanımız Yüksel Yıldırım'a sundu. Yeni transferlerin kampın ilk gününe yetiştirmesi gibi bir düşüncemiz var. Takviyelerle inşallah Samsunspor ligin ikinci devresine şampiyonluk hedefi ile başlayacaktır." Şeklinde konuştu.

Bu sezon kulüp başkanımız sayın Yüksel Yıldırım'ın davetiyle basın sözcülüğü görevine başlayan Ender Gür, aktif olarak görevine devam etmekte.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski