Gökhan Alsan'dan maç sonu Samsunspor taraftarlarına saygısız hareket !

Yılport Samsunspor'un TFF 1.Lig'in 10.haftasında kendi evinde karşılaştığı Büyükşehir Erzurumspor ile gol sesi çıkmayarak 0-0 berabere kaldı.

Maçta Gökhan Alsan'ın ayağına top gelince kırmızı-beyazlı takımın taraftarlarının büyük ıslığı karşılaşmada dikkat çekti.

2 sezon Samsunspor'umuzun formasını giyen ve TFF 2.Lig'den çıkmamızda büyük pay sahibi olan Gökhan Alsan, geçtiğimiz sezon oldukça tepki gördü.

Ligin son haftalarında kritik maçlarda kasıtlı olarak kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve bu hareket Samsunsporlu taraftarlar tarafından oldukça tepki gördü.

Ardından ligde ilk 2 ile aynı puana sahip olan Yılport Samsunspor 70 puan ile ligi 3. bitirerek play-off'lara kaldı.

Play-off'ta İzmir temsilcisi Altınordu ile karşılaşan kırmızı-beyazlılar 1-0 gerideyken son dakikalarda kazandığı penaltı ile rövanşı olan maçta deplasmanda büyük bir avantajla beraberlik şansı yakaladı.

Kritik penaltıda topun başına geçen tecrübeli futbolcu Gökhan Alsan, penaltıyı kasıtlı bir şekilde kaçırarak o dönem çok büyük bir tepki aldı ve Samsunsporlu taraftarlar tarafından unutulmayacak futbolcu haline geldi.

Son olarak Samsunspor ile karşılıklı olarak ayrılan Gökhan Alsan, 21-22 sezonunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a imza attı. 

Eski takımıyla olacak olan karşılaşmadan önce sosyal medya hesabından saygısız bir tavırda paylaşım yaparak, Samsunsporlu taraftarları maçtan önce ateşledi ve stadyumda büyük tepki aldı.

31 yaşındaki deneyimli futbolcu Gökhan Alsan, son 2 sezonda Samsunspor forması ile çıktığı 47 maçta 15 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski