Samsunspor'un efsane mor forması satışa çıktı, işte fiyatı !

Günümüzde kadına şiddetin artması ve bunların çoğunun Samsun'da olması nedeniyle Yılport Samsunspor yönetimi #kadınaşiddetehayır sloganlı mor formasını bugün satışa çıkardı.

Yılport Samsunspor yeni formanın çıkması hakkında resmi sosyal medya hesaplarından şu şekilde açıklama yaptı:

"8 Mart Dünya Kadınlar gününde biz toplumumuza kadınlarımıza ve sizlere bir söz verdik. Samsun’da yaşanan bir kadın cinayetinden sonra kararımızı duyurduk. Kınamak, eleştirmek ve sosyal medya paylaşımları yapmak yerine harekete geçtik. Değişime öncülük etmeyi hayal ettik. Biz inanıyoruz ki, kadınların acısı insanlığın ortak acısıdır. Bu sebeple bu sezonumuz da kadına yönelik şiddete karşı ses getirecek bir çalışma yapmak istedik. Bu sezon çok önemli bir konuda farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Çünkü her insanın yaşamaya hakkı olduğuna inanıyoruz. Dünyanın en ağır forması; umudun birlikteliğin ve daha iyi bir geleceğin simgesi olmak üzere tasarlandı. Bu formayı satın aldığınızda kadına yönelik şiddeti sona erdirmek üzere faaliyet gösteren vakıflara destek vermiş olacaksınız. Bu formayı giydiğinizde geçmişte ve günümüzde işlenen gelecekte işlenmemesini istediğimiz suçlara karşı dayanışma içinde olduğunuzu göstermiş olacaksınız. Tek başımıza çok şey başarabiliriz. Fakat hep birlikte değişime öncülük edebiliriz.” Şeklinde ifadelere yer verdi.

Yeni çıkan "Kadına Şiddete Hayır" adlı mor formanın fiyatı merak edilirken, Store 55 internet sitesi ve mağazalarında 219.99 TL'den satışa çıktığı öğrenildi.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski