Samsunspor’da Barış Başdaş transferi neden gecikti ? İşte cevabı


Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanımız Yüksel Yıldırım'ın ofisine gelerek kontrat imzalayan 31 yaşındaki tecrübeli stoperin neden açıklanmadığı merak konusuydu.

Gelen son bilgilere göre başkanımız Yüksel Yıldırım'ın Bodrum tatilinde olması nedeniyle sözleşmeyi imzalayamadığı ve bu yüzden transferin basına duyurulmadığı öğrenildi.

Pazartesi günü İstanbul'a dönecek olan başkanımız Yüksel Yıldırım kontratı imzalayacak ve transfer salı gününden önce resmiyete kavuşacağı öğrenildi.

Kariyerinde son olarak Hannover, Karagümrük, Alanyaspor, Gençlerbirliği, Karabükspor, Göztepe ve Adana Demirspor'da oynayan Barış'ın yeni adresi Samsunspor olacak.

Bundesliga 2.Lig ekiplerinden Hannover 96'dan transfer olan tecrübeli stoper Barış Başdaş, Samsunsporlu taraftarlar tarafından oldukça beğenildi ve olumlu yorumlar alındı. Oyuncunun imzası basın ve taraftarlar tarafından merakla beklenmekte.

Barış Başdaş Kariyerinde çıktığı toplam 283 maçta 10 kez fileleri havalandırdı ve 4'te gol pası vererek oynadığı takımlarda toplamda 14 gole katkıda bulundu.

İşte yeni transferimiz Barış Başdaş'ın Adana Demirspor'dayken attığı muhteşem gol aşağıdaki videoda :


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski