Mehmet Altıparmak: "Gece gündüz çalışıyoruz."

Mehmet Altıparmak Açıklamalarda Bulundu

Yılport Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Bolu kampını ve takımın son durumunu değerlendirdi.

Herşeyin iyi gittiğini açıklayan tecrübeli teknik adam, takımın durumuna dair Halk gazetesine açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Altıparmak'ın açıklamaları:

"Samsun ve Kayseri'deki çalışmaların ardından Bolu'dayız. Burada çok güzel bir atmosfer var. Konakladığımız otelde kafilemiz dışında başka kimse yok. İki de sahamız var. İstediğimiz gibi çalışma imkanı bulduk ve bu fırsatı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Yönetimimiz özverili bir çalışma ile 15 transfer gerçekleştirdi. Şimdi diğerleri için uğraşıyorlar.

Transfer öyle kolay iş değil. Tam bitti diyorsunuz başka istekler çıkıyor. Şu ana kadar çok önemli isimler alındı. Tomane gibi geçen sezonu sakat olarak kapatan önemli bir isim de artık takımla çalışıyor. Takımımızın yaş ortalaması istediğimiz seviyede. Son takviyeler de geldiğinde hiçbir eksiğimiz kalmayacak ve artık tamamen ligi düşüneceğiz.

Samsunspor büyük bir camia. Taraftarlarımız da ligin bir an önce başlamasını dört gözle bekliyor. Bizler de onlara mahcup olmamak için planlı ve programlı bir şekilde çalışıyoruz. Sezon başları kolay geçmez. Bir yandan transfer, bir yandan kamplar derken yoğunluk üst seviyede. İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağız."

Bursaspor maçı hakkında da açıklamalarda bulunan Mehmet Altıparmak, şu ifadeleri kullandı:

"Skor hiç önemli değil. Önemli olan ne yaptığımız. Takıma uyguladığımız yeni bir sistem var. Bu sistemi Kayseri ve Bursa maçlarında sahada gördük. Kafamızda bize neler verebilirler diye düşündüğümüz oyuncuları birlikte oynattık ve verim aldık." İfadelerini kullandı.
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski