Samsunspor'un Scout Ekibi Olumsuz Rapor Vermesine Rağmen...


Scout Ekibi Nadir, Coureur ve Rahman Buğra'yı İstememiş

Yılport Samsunspor'da ilk devre transfer edilen Nadir Çiftçi, Rahman buğra ve ikinci yarı forvette ki eksiği kapatmak için alınan Mathias Coureur, Samsunspor Scout oyuncu izleme ekibi tarafından bu futbolculara olumsuz rapor verildiği öğrenildi.

Samsunspor Scout ekibinin bu oyunculara olumsuz rapor vermesine rağmen Samsunspor yönetim kurulunun bu oyuncuları ısrarla transfer ettikleri öğrenildi.

Scout ekibin olumsuz rapor verdikleri oyuncuları inceleyelim;

İlk yarı Erzurumspor'dan kiralık alınan ön libero ve sağ bek mevkisinde oynayabilen Rahman Buğra Çağıran, Samsunspor ile 13 maça çıktı ve 2 asistlik performans sergiledi. Maçlarda ki genel olarak pas hataları, özellikle Bursaspor maçında yaptığı pas hataları nedeniyle sahada oldukça düşük performans sergileyerek tepki çekti.

Devre arasında Tomane'nin de sakatlanması ile gol yollarındaki sıkıntıyı gidermek için alınan forvet oyuncusu Mathias Coureur ise TFF 1.Lig'de çıktığı 17 maçta sadece 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Coureur'un attığı gol sayısı takımda stoper oynayan Veli Çetin ile eşit. İkisinin de 4 golü var.

İlk yarı kanat mevkisine transfer edilen ama Tomane sakatlandıktan sonra maçların büyük çoğunluğunda forvette görev alan Nadir Çiftçi ise 25 maça çıktı 7 gol, 3 asistlik performans sergiledi. İnişli çıkışlı performansı ve bu sezon kaçırdığı pozisyonlar nedeniyle, Samsunspor taraftarına saç baş yoldurtan isimlerden birisi oldu.

Diğer Güncel Haberler:



11 Yorumlar

  1. ligimizi tanıyan adamlar varken gidiyorlar ebesinin nikahındaki coureuru alıyolarlar

    YanıtlaSil
  2. Kesin ertuğrul hocanın işleri bunlar :/

    YanıtlaSil
  3. Bu sezon daha iyi transferler olur inşallah

    YanıtlaSil
  4. Ahmet Yıldız26 Mayıs 2021 15:49

    Her şeye rağmen şampiyon olacağız inşallah

    YanıtlaSil
  5. Nadir çiftçi aslında iyi topçu ama bu sezon forvet oynatıldı anasını ah tomane ahhhh

    YanıtlaSil
  6. Nadir kanatta oynasaydı hamroundan daha iyi olurdu hamrounda hırs yok ama nadirde azda olsa var. Bize hırslı oyuncular lazım Aminu Umar ekigho gibi hırs küpü adamlar lazım gelen yabancılar edwin gyasi plumain bunlar ayakta uyuyordu maçta umar ekighoyu arıyor gözlerim

    YanıtlaSil
  7. Seydahmet Güler26 Mayıs 2021 15:54

    Sizin yayınladığınız bir haberde listede göztepeden Cherif Ndiaye vardı eğer o gelebilirse gelsin ne nadire gerek kalır nede mathiasa kim ne derse desin ikiside bom boş topçu son maçlarda Nadir eşşek gibiydi eşşek

    YanıtlaSil
  8. Helal olsun Veli Çetin'e adam stoper oynayarak 4 gol attı bizim inek mathias ise zar zor 4 gol üstelik forvet olup kaleye en yakın isim olmasına rağmen !

    YanıtlaSil
  9. hocam çoğu haberi genellikle sizin sayfanızdan takip ediyorum diğer sayfalar gibi bom boş haber yapmıyorsunuz sayfa düzeninizde güzel gözü yormuyor bundan sonra buradan takip edeceğim haberleri saygılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz sizler için en iyi haberleri sitemize atmaya çalışıyoruz. Bizleri takip etmeye devam edin :)

      Sil
  10. Celil ile Hasan geldi diyorlar eğer gelirlerse sahada ruhu ile mücadele ederler. Bize samsunlu veya samsundan çıkmış topçular lazım ruhu ile mücadele edecek

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski