İşler Zorlaştı ! Samsunspor 3-1 Ankaraspor

Nadir Ve Guido Uzun Zaman Sonra Kadrodaydı 


Yılport Samsunspor, Spor Toto 1.Lig'in bitmesine bir maç kala evinde Ankaraspor'u 2 farkla 3-1 yenmeyi başardı. Maça bir önceki maçtan farklı bir 11 ile çıkan Ertuğrul Sağlam, Koronavirüs olan kanat oyuncusu Jugurtha Hamroun yerine Guido Koçer, forvet oyuncusu Mathias Coureur yerine Ankaraspor maçında Nadir Çiftçi'yi seçerek maça bu ilk 11 ile başladı.

Samsunspor 3-1 Ankaraspor


Yılport Samsunspor maça ağırlığını koyarak dakika 25'de Gökhan Karadeniz'in savunma arkasına attığı topu Yasin Öztekin gole çevirdi ve ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Ankaraspor dakika 48'te köşe vuruşu kazandı. 32 yaşındaki Avusturya'lı futbolcu Darko Bodul korneri gole çevirerek durumu 1-1'e getirdi. Ardından dakika 64'te karambole giren Samsunspor, golü son zamanların formda ismi Veli Çetin ile buldu. Maçın 73. dakikasında İlyas Kubilay Yavuz'un orta şut karışımı topu kaleyi bularak Samsunspor durumu 3-1'e getirerek maçı kendi evinde kazanmasını bildi. 

İşler Zorlaştı !


Bu sezon ilk 2'den direk çıkmayı hedefleyen Yılport Samsunspor maçı kazanıp zirvedeki rakipleri Adana Demirspor ve Giresunspor'un olası bir puan kaybetmesini bekliyordu ama işler istenildiği gibi gitmeyince Samsunspor ligin bitimine 1 maç kala 3.sırada diğer bir adıyla Play-Off potasında bitirdi. İlk 2'den direk çıkması zorlaşan Yılport Samsunspor bir mucize olmazsa Süper Toto Süper Lig'e Play Off'lardan çıkmaya çalışacak. 
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski