İmparator Celil Sağır'dan Flaş Samsunspor Açıklaması

Celil Sağır: "Ertuğrul'un Yaptığı Hareket Yanlış."

Yılport Samsunspor'un eski futbolcusu İmparator lakaplı Celil Sağır açıklamalarda bulundu.

İşte Celil Sağır'ın açıklamaları;

Celil Sağır: "Maç sonu hocanın taraftara karşı hareketini tasvip etmiyorum ama sezon başından bu yana yediği hakaretler sonucunda yapılmış bir tavır, keşke yapmasaydı..Diyorlar ki; hoca sorumlu, futbolcu sorumlu bu sonuçtan, haklı olabilirsiniz ama bu hakaret edeceğiniz anlamına gelmez arkadaş. 

Kaldı ki sadece futbolcu, hoca değil, o mevkide makamda görevde olan tüm herkes sorumludur arkadaş. Para veren Başkan bile..

Taraftarla telefonda konuşup,hocayı göndermek istediğini, ancak tazminat istediğini söyleyip taraftarın önüne atmak da hata, futbolcuları arayıp kötü oyunun hesabını sormak da hata, bu işte ne var, çok basit kulüp yönetmek, ben dünyayı yönetiyorum deyip bu işi basit görmekde hata.

Samsunspor değerleriyle etrafındaki sözde taraftarları karşı karşıya getirmekde hata, her bir şeyi para ile halledebileceğini düşünmekde hata, sempatisi olan bir camiayı Antipati haline getirmekde hata, zamanında bizlere iftira atmakda hata, kamuoyunda sana yapılan iftirada hata vs.

Velhasıl arkadaşlar. Derler ki; insan kendi işlediği günahları çuvala basar ,senin küçük yanlışını duvara asar. Güzelim Samsunsporumda da durum bu ama pardon para veriyor, sakın ha bir şey demeyin deyip,kendi menfaatleri için Samsunspor u bahane edenlere sözüm, PADİŞAHIM ÇOK YAŞA."

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski