Altınordu - Y. Samsunspor Nerede ? Ne Zaman ? Hangi Kanalda ?

    
18 Şubat Salı günü saat 18:00'da İzmir ekibi Altınordu kendi sahası Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyum'un da Yılport Samsunspor'u ağırlayacak. 

Karşılaşma TRT Spor ve beIN Sports Max 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Altınordu'nun gençleri Süper Lig'i oldukça çok istiyor ve Denizlispor'un düşmesi ile Süper Lig'de Ege Bölgesini temsil eden 2. takım olmak istiyor. 

Yılport Samsunspor, sezon başından beri iddialı bir şekilde Süper Lig'de 4.Karadeniz ekibi olmayı hedefliyor.

İzmir ekibinin tecrübeli golcü ismi Ahmet İlhan Özek, Yılport Samsunspor için büyük tehlike oluşturabilir. 

İzmir ekibinin deneyimli forveti Ahmet İlhan Özek, bu sezon Altınordu ile çıktığı 30 maçta 10 gol, 7 asistlik performans sağlayarak 17 gole doğrudan katkı sağladı.

İzmir ekibinin tehlike oluşturabilecek bir diğer golcü genç oyuncusu Enis Destan. İzmir ekibinin 18 yaşındaki genç oyuncusu aynı zaman da Türkiye Ümit Milli Takımı'nda da yer almakta. 

İzmir ekibinin genç forveti Enis Destan, Altınordu ile çıktığı 26 maçta 12 gol ve 3 asistlik performans sağlayarak 15 gole doğrudan katkı sağladı.

Samsunspor'un 26 yaşındaki deneyimli oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz uzaktan şutları ile Altınordu defansını yıpratabilir. 

Deneyimli orta saha oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz bu sezon Yılport Samsunspor ile çıktığı 28 maçta 7 gol, 6 asistlik performans sağlayarak 13 gole doğrudan katkı sağladı.

Samsunspor'un diğer tehlike oluşturabilecek tecrübeli oyuncusu Yasin Öztekin. 

Samsunspor'un devre arası transfer ettiği 34 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusunun son haftalarda performansı zirvede. 

Tecrübeli kanat oyuncusu Yasin Öztekin, bu sezon Yılport Samsunspor ile çıktığı 16 maçta 6 gol, 4 asistlik performans sağlayarak 10 gole doğrudan katkı sağladı.

Yılport Samsunspor'da duran toplardan kafa vuruşu ile gol atabilen stoper oyuncusu Veli Çetin ise Altınordu defansı için zorluk yaratabilir.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski