Samsunspor'da Gökhan Alsan Şoku !


Gökhan Alsan Son Zamanlarda Sıkıntılı 

Yılport Samsunspor'un 30 yaşındaki tecrübeli orta sahası Gökhan Alsan son 3 maçta kadroda yer alamamasından dolayı sosyal medya hesabından Samsunspor ile ilgili bütün paylaşımları silmesi taraftarların gözünden kaçmadı. 

Son iki sezondur Samsunspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Gökhan Alsan son maçlarda kadroda yer alamamasından dolayı üzgün. 

2019 yılında Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen tecrübeli orta saha Samsunspor ile birde TFF 2.Lig Kırmızı Grup şampiyonluğu yaşadı. 

Bir önceki sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Gökhan Alsan son zamanlarda Samsunspor camiasında yükselen forma rekabeti ve yeni transferler dolayısıyla teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın gözüne giremediği düşünülüyor. 

Gökhan Alsan'ın mevkisine maç günü Ertuğrul Sağlam, İlyas Kubilay Yavuz ve adaşı Gökhan Karadeniz'i götürüyor. 

Bu sezon Gökhan Alsan Samsunspor ile TFF 1.Lig'de çıktığı 12 lig maçında 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 

Trabzonlu olan oyuncu kariyerinde daha önceden Trabzonspor, Karabükspor, Şanlıurfaspor ve Gaziantep BB formalarını terletti. 

30 Yaşında olan Gökhan Alsan'ın Samsunspor'da güncel piyasa değeri 400.000 Euro

Güncel kaliteli, doğru Samsunspor haberleri için yukarıda ki Güncel Haberler bölümüne tıklayabilir veya buradan öğrenebilirsiniz.

Samsunspor haberlerini sosyal medya hesabımız olan Twitter hesabımızdan da alabilirsiniz.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski