Samsunspor Maçında Yaşananları TFF Bugün Açıklayacak !

TFF Kararı Vermeye Hazırlanıyor 


Yılport Samsunspor üç puan parolası için gittiği Ümraniyespor deplasmanında olaylar yaşandığı için maçın büyük bir bölümü kavga ve gürültü ile geçtiği için futbol oynanamadı.
Hakem atışında gol olmadan önce topun iki kişiye değmesi gerekiyorken Ümraniyesporlu futbolcular hakem atışı sırasında iki oyuncuya değmeden topu direk alıp Samsunspor kalesine gol atmasıyla maçın son dakikalarında ortalık kızıştı. 

Attıkları golün hatalı olduğunu anlayan Ümraniyesporlu futbolcular Samsunsporlu futbolculara kaleyi boş bırakarak fair-play olması için golü attırdılar. 

Maçtan sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılport Samsunspor, kural hatası olduğuna dair TFF'ye başvuru yaptığı ve maçın tekrardan oynatılması talebinde bulunulduğunu açıklayarak taraftarların gönlünü bir nebzede olsa rahatlattı. 

Maç sonrası sosyal medyada kural hatası var mı, kural hatası yok ? Şeklinde bir çok tartışma yaşandı. 

Hatta Samsunsporlu taraftarlar TFF'ye tepki olarak #SamsunsporYalnızDeğildir etiketi ile Twitter Türkiye gündemine sokmayı başardı. 

En son olarak öğrenilen bilgiye göre TFF'nin 4 Şubat 2021 günü olaya resmi açıklama getirerek maçın tekrarlanır tekrarlanmayacağı yönünde açıklama yapması bekleniyor. 

Samsunspor kulübü maçın tekrarlanması yönünde TFF'ye istekte bulundu. 
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski