Yüksel Yıldırım, İstanbulspor Başkanına Böyle Cevap Verdi '' Küçük Ömer''


Yüksel Yıldırım: Küçük Ömer !

İstanbulspor Aş kulüp başkanı Ömer Saral, Samsunspor kulüp başkanı Yüksel Yıldırım ile TFF'nin 1.Ligler için düzenlediği konferansta tartışmıştı. Ömer Saral, Twitter hesabından Yüksel Yıldırım'a ve Samsun halkına, taraftarına aşşağılayıcı açıklamalarda bulunmuştu. Ömer Saral'ın Samsunspor'u aşağılayıcı Tweetlerine Samsunspor kulüp başkanı Yüksel Yıldırım şu şekilde cevap verdi. 

Cesur Yürek Böyle Cevap Verdi !

Ömer Saral: Tff 1.Lig’de Adana Demirspor dışında herkes senin çeyrek veya yarın bütçelerle yarışıyor. Sen ‘’neyi eksik yapıyorum?’’ diye düşünüp yakışan şekilde kulüpleri tebrik edeceğine veya susacağına, bizi eleştirip akıl vermeye kalkıyorsun. HADDİNİ BİLECEKSİN YÜKSEL YILDIRIM !

Yüksel Yıldırım'ın cevabı gecikmedi: Küçük Ömer, Yüksel YILDIRIM olarak ben bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye? Malesef senin terbiyesizliğin ve yaptıkların Ecmel Başkan'a bir baba olarak haksızlık yapmaktan başka bir şey değil. Samsunspor olarak en büyük cevabımız sahada olacaktır!

Ömer Saral: Mehmet Zeki Çelik 2.5 Milyon Euro değil, 1 Milyon Euro bonservis bedeliyle Lille Kulübüne transfer olmuştur. İstanbulspor oyuncunun bir sonraki satışından 15 Milyon Euro bonservis bedeline kadar %15, üstü bonservis bedeli için %20 pay hakkına sahiptir.

Yüksel Yıldırım'ın Cevabı: Bu satışta Bursaspor'a bir sonraki satıştan az para vermek için yaptığınız düzeni istersen tüm Türkiye'ye anlat. Yoksa yakında ben anlatırım. Ne kadar dürüst olmadığınızı tüm Türkiye'ye görür. Sen git edep al babadan. Benim matabım ancak olsa olsa baban Ecmel Başkan olur!

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski