Ümraniyespor 2-2 Samsunspor ! Ramazan Keleş Maçı Katletti !

Maçın Özeti 

Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in 19.haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaştı. 
Maçın büyük bir bölümü kavga ile geçen maçta hakem Ramazan Keleş maçı katlederek taraftarlar tarafından tepki gördü. 

Maçın ilk yarıları tempo yüksekken Ümraniyespor savunmasının yaptığı hatayı affetmeyen Gökhan Karadeniz dakika 16'da topu ağlara göndererek durumu 1-0 yaptı. 

Samsunspor, ikinci yarıya 1-0 üstünlükle üstünlükle başladı. 

Dakika 63'te Ahmet Canbaz Samsunspor defansını yatırarak durumu 1-1'e getirmeyi başladı. 

Daha sonra 90.dakikada hakem atışı kazanan Yılport Samsunspor, atışı kullanmadan araya giren Okan Derici golü atarak skoru 2-1 ile Ümraniyespor'un üstünlüğüne getirdi. 

Kural hatası yapan Okan Derici'nin golünü Trabzonlu hakem Ramazan Keleş golü verdikten sonra ortalık karıştı. 

İtiraz için sahaya atlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a hakem Ramazan Keleş elini cebine götürererek kırmızı kart verdi. 

Ardından fairplay olması için Ümraniyespor oyuncuları Samsunspor için santradan oyunu bırakarak bilerek Nadir Çiftçi'ye 90+7'de golü attırdı. 

Maçın hakemi Ramazan Keleş santra yaptırmadan maçın bitiş düdüğünü çaldı. İlginç maç medyada geniş bir yer tutacağı tahmin ediliyor.

Kural Hatası Olduğu Kesinleşti !


Eski emekli hakem Bünyamin Gezer'in maç hakkında ki yorumu: “Kural bilmeyen hakem Ramazan Keleş ve yardımcıları için söylenecek söz bulamadım maalesef.”

Ersin Düzen: Hakem atışında top yere temas ettikten sonra oyun devam eder. Ancak, kaleye girmeden en az iki oyuncuya temas etmesi gerekir. Rakip kaleye girerse kale vuruşu, kendi kalesine atılırsa köşe vuruşu ile devam eder. Kural hatası yapılmış!

Deniz Ateş Bitnel: "Hakem sahada adaleti sağlamak zorundadır. Sağlayamazsa, futbolcular adaleti sağlar hakeme de gerek kalmaz. Ümraniyespor - Samsunspor maçıdna atılan gol geçersiz olmalıydı. Kural öyle diyor ama hakemler kuralı bilmiyor! Yazık !!!"

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski