Samsunspor'a Mathias Coureur Hayırlı Olsun !

Coureur Tamam Gibi !

Yılport Samsunspor, devre arası transfer döneminde kadrosuna önemli isimleri transfer ederek gündem olmuştu. Samsunspor şu ana kadar kadrosuna Yasin Öztekin, Gökhan Karadeniz ve Brice Dje Djedje'yi katmıştı. 

Bu isimleri kadrosuna katmayı başaran Samsunspor'da yönetim Tomane'nin sakatlığı ve belirsizliği nedeniyle gözlerini forvet transferine döndürdü. Ortaya Mathias Coureur atıldı. Çoğu kişi bu isimin yalan mı, doğrumu olduğu hakkında tartışırken, bu isim Bulgar basınınında yetkili kişiler tarafından doğrulandı. 

Takım Arkadaşları İle Vedalaştı 

Yılport Samsunspor, devre arası transfer döneminde kadrosuna önemli isimleri transfer ederek gündem olmuştu. Ortaya Mathias Coureur atılmıştı çoğu kişi bu isimin yalan mı, doğrumu olduğu hakkında tartışırken, bu isim Bulgar basını tarafından doğrulandı. Fransız santrafor oyuncusu Mathias Coureur bugün takım arkadaşlarıyla vedalaşıp sağlık kontrolünden başarıyla geçtiği öğrenildi. 

Golcü oyuncunun yarın İstanbul'a gelerek 1.5 yıllık imza atması bekleniyor. Fransız altyapılı golcü oyuncu Bulgaristan'ın Cherno More takımında forma giyiyor. 32 yaşındaki Coureur bu sezon Efbet League'de 15 maçta 15 gol atarak kendinden söz ettirmeyi başardı. 
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski