Mathias Couerur Samsunspor'a Geliyor Mu ? Başarılı Olur Mu ? Özel Yazı

Mathias Couerur Özel Yazı

Yılport Samsunspor devre arası transfer döneminde nokta transferler yaparak sezon sonu mutlu sona ulaşmak istiyor. Yaptığı transferlerle gündeme oturan Samsunspor yaptığı transferlerle çoğu takım taraftarları tarafından övüldü. Yılport Samsunspor En son olarak kadrosuna Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'dan tecrübeli kanat oyuncusu Yasin Öztekin'i katarak sol kanat mevkisine sağlam takviye yaparak gücüne güç kattı.

Samsunspor şu ana kadar Yasin Öztekin, Brice Dje Djedje ve Hatayspor'u Süper Lige çıkarmada büyük pay sahibi olan Gökhan Karadeniz'i kadrosuna katmayı başardı. Samsunspor'da bu transferlerin ardından rota santrafor transferine çevirildi. 

Samsunspor'a halen daha Forvet transferi gelmezken taraftarları tedirgin etmeye başladı derken ortaya Bulgaristan Ligi'nde oynayan Fransız forvet oyuncusu Mathias Coureur atıldı. Çoğu kaynak tarafından bu oyuncunun Salı günü Samsun'a gelerek imza atacağının öğrenildiği iddia ediliyor. 

Şu anda Mathias Couerur kesin olarak Yılport Samsunspor'da diyemeyiz. Bu belki de yönetimin medyaya yaptığı bir algı oyunu da olabilir. Belki Mathias Couerur'un arkasında daha iyi genç ve dinamik bir santrafor vardır ? bunlar bilinmeyen şeyler. Ama diyelim Mathias Couerur Samsunspor'a transfer oldu bu oyuncu Samsunspor'da ve Türkiye Liglerin de iş yapabilir mi ? 

Mathias Couerur 32 yaşında Fransız altyapılı forvet oyuncusu. Kumaşı sağlam bir isim. Bu sezon Bulgaristan Ligi ekiplerinden Cherno More'de çıktığı 15 Maçta 15 gol kaydetmiş bir isim. Daha önceye bakarsak bu oyuncu daha önceden bu şekilde performans sergilememiş şu anda kariyerinin en parlak döneminde. Geçen sezon ligde çıktığı 5 maçta 2 gol 0 asistlik performans sergilemiş ve Youtube'da ki performans videolarında bir çok boş kale net pozisyon kaçırdığını görüyoruz. Bu demek oluyor ki oyuncunun bitiriciliği o kadarda iyi değil. Ama oyuncu 32 yaşına gelmiş kendini geliştirmişte olabilir. Kariyerinin en parlak döneminde olan Fransız forvet Belki Samsunspor'da bir patlama yapıp, devre arasında ihtiyacımız olduğumuz puanları Samsunspor'a getirebilir. Hayırlısıyla göreceğiz. Güncel Samsunspor Haberleri için Buraya tıklayabilirsiniz. 

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski