İşte Samsunspor'a Süper Lig'den Gelebilecek Forvetler !

 


Süper Lig'den Gelme İhtimali Yüksek Forvetler 

 Yılport Samsunspor'da ilk devrenin bitmesiyle birlikte transfer sezonu açıldı. İlk transferini Gökhan Karadeniz'den yana kullanan Samsunspor, şimdi de Forvet bölgesine takviye yapmak için harakete geçti. Bu sezon gol yollarında sıkıntı çeken Yılport Samsunspor, nokta transferler ile o bölgede çözüm arayışında. Transfer gündemine birçok isim düşen Samsunspor, ince eleyip sık dokumak istiyor. İşte Samsunspor'a Süper Lig'den gelebilecek Santrafor Oyuncuları :

1- Gohou : Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giymekte. 32 yaşında olup bu sezon çıktığı 1 karşılaşmada 0 gol, 0 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde 4 kez gol kralı olmuş bir isim. Güncel bonservis değeri 175 bin Euro.

2- Mevlüt Erdinç : Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'de forma giymekte. Fransa altyapılı olan Mevlüt Erdinç daha önce Almanya Ligleri'nde ve Türkiye'de Fenerbahçe ile tanınmakta. Fatih Karagümrük'te bu sezon çıktığı 15 maçta, 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 33 yaşındaki oyuncunun güncel bonservis değeri 375 bin Euro.

3- Mustafa Pektemek : Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da forma giymekte. Daha önceden Beşiktaş'ta forma giyerek şu ana kadar en parlak dönemini orada yaşamıştır. Bu sezon takımı Alanyaspor ile Süper Lig'de çıktığı 15 maçta 1 gol, 0 asistlik performans sergiledi. 32 yaşındaki oyuncunun güncel bonservis değeri ise 500 bin Euro.

4- Mirkan Aydın : Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor'da forma giymektedir. Hatayspor'la ile çıktığı 7 Süper Lig maçında, 1 gol, 0 asistlik performans sergiledi. 33 yaşındaki oyuncunun güncel olarak bonservis değeri 200 bin Euro. 

5- Deniz Kadah : Bu sezon Göztepe'den ayrılarak şu anda boşta olan bir oyuncu. 34 yaşında olup Almanya alt yapılı tecrübeli bir isim.

6- Muğdat Çelik: Süper Lig ekiplerinden Kayserispor formasını giymekte. Kayserispor ile Süper Lig'de çıktığı 8 maçta 0 gol, 0 asistlik performans sergiledi. 31 yaşında güncel piyasa değeri 150 bin Euro



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski